Kender du Adele?

adele_lille

Adele Laurie Blue Adkins er en engelsk soul- og jazzsangerinde, som ofte sammenlignes med Amy Winehouse. Hun har indtil videre udgivet tre albums:

19 (2008)
21 (2011)
25 (2015)

På hendes egen hjemmeside (adele.com) fortæller Adele om, hvordan hun altid gerne ville være ældre end hun var:

“When I was 7, I wanted to be 8. When I was 8, I wanted to be 12. When I turned 12 I just wanted to be 18. Then after that I stopped wanting to be older.” (Adele)

Og hvordan hun ville ønske at hun kunne gøre nogle ting anderledes, som f.eks. at vente med at få klippet hendes hår. Det sidste album, 25, kalder Adele selv for en “make-up record”, hvor hun begynder at indse, at hun ikke længere skal bruge tid og kræfter på at ønske at være en anden eller ønske at hun kunne have gjort tingene anderledes.

I 2012 skrev og indspillede hun titelmelodien til James Bond-filmen Skyfall, hvilket gjorde, at jeg fik lyst til at lære hendes musik at kende. Og jeg er ikke blevet skuffet :o) Det kan være svært at beskrive hendes stil, da det er et mix af forskellige stilarter: soul, pop, jazz mv.

For et par dage siden faldt jeg over denne fine video, hvor Adele tager en tur i bilen sammen med James Corden. Det er meget underholdende og Adele er ikke den eneste talentfulde sanger:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *