Kirsebærvin udover det sædvanlige

Wow. Til Grit og Jespers bryllup i går fik vi serveret denne dessertvin, som nu er blevet min foretrukne kirsebærvin. Indtil i går havde jeg kun smagt traditionelle kirsebærvine, som har haft en tydelig smag af kirsebær og til tider med en lidt kunstig bismag . Men denne her må du bare smage. Den er helt sin egen og har en meget fyldig smag af kirsebær, som er meget mere naturlig, end jeg har smagt det i andre lignende vine. Smagen er kompleks og egner sig fortrinligt til mørk chokolade og risalamande. Den kan dog også sagtens drikkes alene.

Jeg fandt den hos nemlig.com og har straks bestilt en flaske til årets risalamande til juleaften, hvor der kræses lidt ekstra om maden og drikkevarerne. Og jeg glæder mig allerede til at smage den igen, selvom der går nogle måneder endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *