Dam Pedersen går online – igen

Igennem årene har jeg forsøgt mig flere gange med at lave en hjemmeside om vores familie. Denne gang har jeg fornyet håb om at det lykkes at lave en holdbar løsning. Der er nogle gamle indlæg på siden, som jeg har kopieret fra andre blogs. Det er rart at få det samlet på ét sted.

Dette projekt startede med at jeg ville lære programmet WordPress at kende, og dette er resultatet.

Vores familie består af Kirsten, Brian, Kristian og Jonathan.

  • Kirsten er børnebibliotekar/webmaster/TR på Næstved Bibliotek indtil 31.07.15
  • Brian er CTO hos GN Resound i Ballerup (Chief Technology Officer)
  • Kristian går i 9. klasse på Campusskolen i Ringsted
  • Jonathan går i 7. klasse på Køge Private Realskole

Derudover har vi 3 katte: Sofie, Gandalf og Gaia – se billeder af dem her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *