Seaworld

Onsdag drog vi afsted til SeaWorld. Parken ligger lige ved siden af hotellet, men alligvel tog det en time, før vi nåede frem til parkeringspladsen. Deres vejsystem er ikke det bedste til forlystelsesparkerne, ihvertfald ikke SeaWorld – og det er heller ikke muligt at gå – da amerikanerne ikke tror på fodgængere eller cyklister, der er kun store veje til biler. I Disney World er der ikke de samme problemer, det ligger for enden af en motorvej med 8 baner.

Nå, men vi nåede frem ved 11-tiden. Vi havde en super dag i SeaWorld, som du måske kan fornemme, når du ser billederne. Vi blev der til kl. 22, hvor vi så et gigantisk lys- / vand- og fyrværkerishow, som var hele ventetiden værd.

blog_8 blog_9

De sidste to billeder viser, hvorfor vi ikke kan anbefale, at man sætter sig på de forreste rækker – i så fald husk regntøj :o)

blog_7

Kristian og Jonathan var meget betagede – og det var vi også. Shamu rocks.

bedste

Året efter at vi besøgte parken, blev en af trænerne hevet ned under vandet og hun druknede. Så nu er det ikke længere tilladt for trænerne at være sammen med hvalerne i vandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *